100 g – Aroha’nın reçetesiyle hazırlanan bu özel sütlü çikolata, sadece dört içerikten oluşur: kakao çekirdeği, kakao yağı, süt tozu ve pancar şekeri. İlave katkı maddesi içermeyen bu temiz içerikli çikolata, düşük şeker oranıyla öne çıkar.
Diğer endüstriyel çikolatalardan farklı olarak, sadece 4 doğal bileşenle üretilmiştir.
%50 kakao oranı ile Türkiye’deki en yüksek kakao oranına sahip sütlü çikolatalardan biridir.
Alerjen Bilgisi :
Susam, yer fıstığı, fındık, ceviz, badem, kaju, antep fıstığı ve süt ürünleri ile aynı hatta paketlenmiştir.
Muhafaza Koşulları:
18-22°C arasında, ısı, nem ve doğrudan güneş ışığından uzak şekilde saklayınız. Buzdolabında saklamayınız.
Süt Tozu Hakkında:
Sütlü çikolatalarda kullanılan süt tozu, sütün %98 oranında nemi alınarak elde edilir. Aroha tarafından kullanılan süt tozu; katkısız, kıvam arttırıcı veya topaklanma önleyici içermez. Kahve beyazlatıcılarla karıştırılmamalıdır; tamamen sütten elde edilir.
İçeriğinde Neler Yok?
İçeriğinde lesitin, emülgatör, palm yağı, tereyağ, renk ve aroma verici, mısır şurubu, invert şeker, katkı ve koruyucu madde bulunmaz. Domuz ve domuz yağı türevleri, alkol ve alkol bazlı şekerler içermez.