100 g – Aroha Çikolata tarafından reçetelendirilen Antep fıstıklı sütlü çikolatanın yapımında sadece kakao çekirdeği, kakao yağı, süt tozu ve pancar şekeri kullanılmıştır. Sadece dört içerikten oluşan tertemiz içerik, özellikle düşük şeker oranıyla öne çıkar.
Diğer endüstriyel çikolatalara karşı, %50 kakao oranıyla Türkiye’nin en yüksek kakao içeriğine sahip benzersiz sütlü çikolatasıdır.
Alerjen Uyarısı:
Antep fıstığı ve süt ürünü içerir. Susam, yer fıstığı, fındık, ceviz, badem, kaju fıstığı içeren ürünlerle aynı hatta paketlenmiştir.
Ürünlerimizin hiçbir çeşidinde alkol, domuz yağı ve katkıları bulunmaz.
Muhafaza Koşulları:
18-22°C arasında, ısı, nem, koku ve direkt güneş ışığından uzak şekilde saklayınız. Buzdolabında saklamayınız.
Türk Gıda Kodeksi Kakao ve Çikolata Ürünleri Tebliği’ne uygun olarak üretilmiştir.
Süt Tozu İle İlgili Açıklama:
Tüm sütlü çikolatalarda süt değil süt tozu kullanılır. Kullandığımız süt tozu doğal yollarla elde edilmiş, katkısız bir üründür. İçeriğinde kıvam arttırıcı, topaklama önleyici bulunmaz. Sütün rutubetinin %98’i buharlaştırılarak elde edilir. Süt tozu ve kahve ağartıcıları karıştırılmamalıdır. Sütlü çikolatalarımızda içeriği %100 süt olan süt tozu kullanılmaktadır.
İçeriğinde Neler Yok?
İçeriğinde lesitin, emülgatör, palm yağı, tereyağ, renk ve aroma verici, mısır şurubu, invert şeker, katkı ve koruyucu madde bulunmaz. Domuz ve domuz yağı türevleri, alkol ve alkol bazlı şekerler içermez.