90 g – Tatlandırıcı olarak organik sertifikalı Hindistan cevizi şekeri kullanılmıştır. Hindistan cevizi şekeri doğal olarak karamel tadında ve rengindedir, bu nedenle tadı ve rengi doğal olarak karamelleşmiştir.
Sadece dört bileşenden oluşur; kakao yağı, süt tozu, organik sertifikalı Hindistan cevizi şekeri ve deniz tuzu.
Aroha Çikolata’nın kaçamak çikolatası da bundan daha masum olamazdı.
Kakao kuru maddesi en az %37.
Alerjen Uyarısı :
Susam, yer fıstığı, fındık, ceviz, badem, kaju fıstığı, antep fıstığı ve süt içeren ürünlerle aynı hatta paketlenmiştir.
Ürünlerimizin hiçbir çeşidinde alkol, domuz yağı ve katkıları bulunmaz.
Muhafaza Koşulları:
18-22°C arasında, ısı, nem, koku ve direkt güneş ışığından uzak şekilde saklayınız. Buzdolabında saklamayınız.
Türk Gıda Kodeksi Kakao ve Çikolata Ürünleri Tebliği’ne uygun olarak üretilmiştir.
Süt Tozu ile İlgili Açıklama:
Tüm sütlü çikolatalarda süt değil, süt tozu kullanılır. Kullandığımız süt tozu doğal yollarla elde edilmiş, katkısız bir üründür. İçeriğinde kıvam arttırıcı veya topaklanma önleyici madde bulunmaz. Sütün rutubetinin %98’inin buharlaştırılması ile elde edilir. Süt tozu ile kahve beyazlatıcıları karıştırılmamalıdır. Sütlü çikolatalarımızda %100 süt içeriğine sahip süt tozu kullanılmaktadır.
İçeriğinde Neler Yok?
İçeriğinde lesitin, emülgatör, palm yağı, tereyağ, renk ve aroma verici, mısır şurubu, invert şeker, katkı ve koruyucu madde bulunmaz. Domuz ve domuz yağı türevleri, alkol ve alkol bazlı şekerler içermez.