500 g – Şekersiz, stevia ile tatlandırılmış kuvertür çikolatamız ile evde şekersiz çikolata yapmak çok kolay. Kakao çekirdeklerinin öğütülmesi ile elde edilmiştir. Eritritol ve stevia ile tatlandırılmıştır. Ketojenik, diyabetik, vegan beslenmeye uygundur. Glutensizdir. Dilediğiniz kuru yemiş ve meyveler ile evde kendi şekersiz çikolatanızı kendiniz yapabilirsiniz. Kolay eritilebilir küp formundadır. Dilerseniz kurabiyelerinizde, dondurmalarınızda, keklerinizde ve granolalarınızda damla çikolata yerine kullanabilirsiniz.
Tüm çikolata çeşitlerinde, pasta, kek, kurabiye işlerinde ve ganaj yapımında kullanılabilir. Benmari usulü eritilmelidir.
Eritme sıcaklığı: 45 °C, Temperleme sıcaklığı: 27 °C, İşleme sıcaklığı: 30-31 °C
Alerjen Uyarısı
Susam, yer fıstığı, fındık, ceviz, badem, kaju fıstığı, Antep fıstığı ve süt içeren ürünler ile aynı hatta paketlenmiştir.
Diğer Bilgiler
Aşırı tüketimi laksatif etkiye neden olabilir.
Muhafaza Koşulları
18-22°C arasında, ısı, nem, koku ve direkt güneş ışığından uzak şekilde saklayınız. Buzdolabında saklamayınız.