500 g – Aroha şefleri tarafından hazırlanmış, koruyucu ve katkı maddesi içermeyen, yalnızca 4 içerikten oluşan, yüksek kakao oranı ile benzersiz sütlü çikolata. Lesitin içermez.
Aroha ile evde katkısız çikolata yapmak çok kolay. Kakao çekirdeklerinin öğütülmesi ile elde edilmiştir. Dilediğiniz kuru yemiş ve meyveler ile evde kendi çikolatanızı kendiniz yapabilirsiniz. Kolay eritilebilir küp formundadır. Dilerseniz kurabiyelerinizde, dondurmalarınızda, keklerinizde ve granolalarınızda damla çikolata yerine kullanabilirsiniz.
Tüm çikolata çeşitlerinde, pasta, kurabiye, dondurma, ganaj yapımında kullanılabilir. Benmari usulü eritilmelidir.
Eritme, Temperleme ve İşleme Sıcaklıkları:
Eritme sıcaklığı: 45 °C
Temperleme sıcaklığı: 27 °C
İşleme sıcaklığı: 29 °C
Alerjen Uyarısı
Süt ürünü içerir. Kabuklu kuru yemişler içeren ürünler ile aynı hatta paketlenmiştir.
Muhafaza Koşulları
Serin ve kuru bir yerde, güneş ışığından uzak şekilde muhafaza ediniz. Buzdolabında saklamayınız.
İçeriğinde Neler Yok?
Lesitin, emülgatör, palm yağı, tereyağı, renk ve aroma verici, mısır şurubu, invert şeker, katkı ve koruyucu madde bulundurmaz.
Domuz ve domuz yağı türevleri, alkol ve alkol bazlı şekerler (maltitol) bulunmaz.
Nerelerde Kullanılır?
Çikolata yapımında, dondurma yapımında, kurabiye, kek, pasta, trüf çikolata yapımında, sıcak çikolata yapımında kullanılır.
Aroha Sütlü Çikolata Kuvertürünü her türlü tatlı tarifinde, belirtilen çikolata miktarı kadar kullanabilirsiniz. Brownielerinizin, pastalarınızın, kurabiyelerinizin vazgeçilmezi olacak.