40 g – Şekersiz, stevia ile tatlandırılmış çikolata ailesine yenisi eklendi. Kolajenli çikolatamız, Aroha şefleri tarafından bean to bar çikolata yöntemi ile üretilmiştir. 40 gram çikolata bar en az 8500 mg kolajen içerir.
Stevia ile tatlandırılmıştır. İlave şeker içermez.
40 gram paket 8500 mg kolajen içerir.
Alerjen Uyarısı
Sert kabuklu meyveler ve süt ürünü içeren ürünlerle aynı hatta paketlenmiştir.
Muhafaza Koşulları
Gün ışığından uzak, serin ve kuru bir yerde saklayınız.
Aşırı tüketim laksatif etkiye sebep olabilir.
İçeriğinde Neler Yok?
İçeriğinde lesitin, emülgatör, palm yağı, tereyağ, sadeyağ, renk ve aroma verici, mısır şurubu, invert şeker, maltitol, katkı ve koruyucu madde bulundurmaz. Domuz ve domuz yağı türevleri, alkol bulunmaz. Kolajen, vücudumuzda en bol bulunan proteindir. Cilt, saç, tırnak, kemik, eklem ve kas dokularının yapısını oluşturan temel bir bileşendir. Zamanla vücudun kolajen üretimi azalır, bu da yaşlanma belirtilerine ve eklem rahatsızlıklarına neden olabilir.