180 g – Yüksek fındık ve düşük şeker oranı ile daha sağlıklı bir seçenek.
%50 fındık içeren Aroha Sütlü Çikolatalı Fındık Kreması, sadece dört içerikten oluşur. Fındık, kakao çekirdeği, süt tozu ve pancar şekeri ile hazırlanmıştır. Protein ve lif açısından zengin, besleyici bir kremadır. Şekersiz ve şeker ilavesiz çeşitlerimize eklenen bu ürün, ara sıra tatlı kaçamak yapmak isteyen ama sağlığından ödün vermek istemeyenler için idealdir.
Aroha Sütlü Çikolatalı Fındık Ezmesi Nasıl Yapılır?
Çiftekavrulmuş Giresun yağlı fındık tesisimize ulaştıktan sonra kontroller yapılır, uygun ise kabul edilir.
Fındık, kakao çekirdeği, süt tozu ve şeker bilyalı değirmenlerde birlikte inceltilir ve hemhal edilir.
Dinlendirme tanklarına alınır ve dinlendirilir.
Planlanan dolum gününde, dolum makineleriyle kavanozlara doldurulur. Etiketlenen ürünler raflara ulaşmak üzere hazırlanır.
Alerjen Uyarısı :
Fındık ve süt tozu içerir. Susam, yer fıstığı, ceviz, badem, kaju fıstığı, antep fıstığı içeren ürünlerle aynı hatta paketlenmiştir.
Saklama Koşulları :
Serin yerde muhafaza ediniz. Kapak açıldıktan sonra 3 ay içinde tüketiniz.
Süt Tozu İle İlgili Açıklama:
Tüm sütlü çikolatalarda süt değil süt tozu kullanılır. Kullandığımız süt tozu doğal yollarla elde edilmiş, katkısız bir üründür. İçeriğinde kıvam arttırıcı, topaklama önleyici bulunmaz. Sütün rutubetinin %98 kadarının buharlaştırılması ile elde edilir. Süt tozu ve kahve ağartıcıları karıştırılmamalıdır. Sütlü çikolatalarımızda içeriği %100 süt olan, süt tozu kullanılmaktadır.
İçeriğinde Neler Yok?
İlave yağlar, lesitin, emülgatör, palm yağı, tereyağ, sadeyağ, renk ve aroma verici, mısır şurubu, invert şeker, katkı ve koruyucu madde bulunmaz. Domuz ve domuz yağı türevleri, alkol ve alkol bazlı şekerler (maltitol) içermez.