Dengeli asiditesi ile birlikte hoş bir aroma sunar ve aromasında çikolata ağır basar. Pürüzsüz gövdesi ile dengeli bir içim sunan bu kahve türk damak tadına en yakın kahve çeşitleri olarak bilinir.
Bölge: Mogiana, Sao Paulo
Yetiştiği İrtifa: 1400 – 1600 m
Çekirdek Tipi: Arabica
İşleme süreci: Yıkanmış, Güneşte Kurutulmuş
Özellikleri: Dolgun Gövde, Düşük Asidite
Tadım Notları: Çikolata, Karamel, Ceviz.
Sitemizin doğru şekilde çalışmasını sağlamak, içerik ve reklamları kişiselleştirmek, sosyal medya özellikleri sunmak ve site trafiğimizi analiz etmek için çerezler kullanıyoruz. Ayrıca, site kullanımınıza ilişkin bilgileri sosyal medya, reklam ve analiz ortaklarımızla paylaşıyoruz.