Gluno Glutensiz Tarhana Çorbası, geleneksel tarhana lezzetini glutensiz olarak sunar.
Glutensiz ürünlerin işlendiği ortamda üretilmiştir.
Hazırlanışı
– Yarım yemek kaşığı salçayı veya 1 adet rendelenmiş domatesi 1 yemek kaşığı zeytinyağı ile pişirin.
– Tercihinize göre 3,5-4 su bardağı soğuk suyu tencereye ekleyin.
– 3 yemek kaşığı Gluno Glutensiz Tarhana Çorbası’nı ilave edip orta ateşte kaynayana kadar karıştırın.
– Tuz ekleyip kısık ateşte 10 dakika kadar pişirin. Dinlendirdikten sonra servis edebilirsiniz.
– İsteğe bağlı olarak baharat ve doğranmış sarımsak eklenebilir.
Saklama Koşulları
Serin, kuru ve kokusuz yerde muhafaza ediniz. Güneş ışığından koruyunuz.