Lezzetli ve doğal bir alternatif. Kaşık kaşık tüketilebilir veya aşağıdaki yiyeceklerle denenebilir:
✔ Çorba, yoğurt, salata ve yemeklerde kullanılabilir.
✔ Doğal fermantasyon teknikleri kullanılarak üretilmiştir.
✔ Laktik asit fermantasyonu mamulüdür.
✔ Çiğ tüketilebilir. Damak zevkine göre sıcak suda bekletilebilir veya çorba, sıcak yemek gibi tariflerde pişirilebilir.
Filizlendirme, baklagil, tahıl veya sert kabuklu kuruyemişlerin kontrollü koşullarda çimlendirilmesi sürecidir. Bu yöntem, ürünlerin doğal yapısında değişim sağlayarak farklı tat ve dokuların ortaya çıkmasına katkıda bulunur. Geleneksel bir hazırlama yöntemi olarak bilinir.
Bu ürün 8 hafta fermente edilmiştir.