180 g – Yüksek fındık, rafine edilmemiş ve düşük şeker oranı ile eşsiz.
%72 fındık içeren Aroha Hindistan Cevizi Şekerli Fındık Kreması, sadece üç içerikten oluşur. Olabildiğince az içerikler kullanarak üretim yapan Aroha Çikolata fındık kremalarında da bu özelliği ile öne çıkıyor. Tam da olması gerektiği gibi üretilen Aroha Fındık Kremaları, sadece fındık, kakao çekirdeği ve tatlandırıcı kullanılarak üretilir. Hindistan Cevizi Şekerli Fındık Kremasında tatlandırıcı olarak Hindistan Cevizi Şekeri kullanılmıştır. Rafine edilmemiş şekerler grubunda yer alan ve Hindistan Cevizi Nektarı da denilen bu şeker türü glisemik indeksi düşük, sağlıklı şekerler arasında yer almaktadır.
Aroha Çikolatalı Fındık Ezmesi Nasıl Yapılır?
1- Çiftekavrulmuş Giresun yağlı fındık tesisimize ulaştıktan sonra kontroller yapılır ve uygun ise kabul edilir.
2- Fındık, kakao çekirdeği ve organik sertifikalı Hindistan Cevizi Şekeri, bilyalı değirmenlerde hep birlikte inceltilir ve hemhal edilir.
3- Dinlendirme tanklarına alınarak dinlendirilir.
4- Planlanmış dolum günü, dolum makinelerine alınarak kavanozlara doldurulur. Etiketlenen Aroha Fındık Kremaları, raflara ulaşmak için hazırdır.
Sadece üç içerikten oluşur: Fındık (%72), hindistan cevizi şekeri (%23), bitter çikolata (%5) [kakao kitlesi]. Emülgatör yok, lesitin yok, palm yağı yok, parlatıcı, sentetik renk ve aroma verici yok. Şeker oranı sadece %23.
Alerjen Uyarısı :
Fındık içerir. Susam, yer fıstığı, ceviz, badem, kaju fıstığı, antep fıstığı ve süt içeren ürünlerle aynı hatta paketlenmiştir.
Muhafaza Koşulları:
Serin yerde muhafaza ediniz. Kapak açıldıktan sonra 3 ay içinde tüketiniz.
Ürünlerimizin hiçbir çeşidinde alkol, domuz yağı ve katkıları bulunmaz.
Türk Gıda Kodeksi Kakao ve Çikolata Ürünleri Tebliği’ne uygun olarak üretilmiştir.